Lietošanas noteikumi

Mājas lapas www.bavarianmotors.lv lietošanas noteikumi

  1. Pirms sākt lietot SIA “Bavarian Motors” (reģistrācijas Nr.40103235110, adrese – Siguldas šoseja 2, Berģi, Garkalnes novads, LV-1024) interneta vietni www.bavarianmotors.lv, lūdzam rūpīgi izlasīt šos mājas lapas lietošanas noteikumus (turpmāk – noteikumi).
  2. Ar mājas lapu www.bavarianmotors.lv tiek saprasta SIA “Bavarian Motors” izveidotā mājas lapa, kuras adrese ir www.bavarianmotors.lv, ar visu tajā esošo informāciju un materiāliem.
  3. Apmeklējot www.bavarianmotors.lv, vai izmantojot tajā izvietoto informāciju par precēm un pakalpojumu sniegšanu, Jūs personiski vai Jūsu pārstāvētā persona, ja darbojaties tās vārdā, piekrītat šiem noteikumiem.
  4. Gadījumā, ja nepiekrītat šiem noteikumiem, lūdzam neapmeklēt un nelietot www.bavarianmotors.lv, kā arī neizmantot tajā piedāvātos pakalpojumus un ietverto informāciju.
  5. Informējam, ka SIA “Bavarian Motors” mājas lapā www.bavarianmotors.lv informācijas (tai skaitā fizisko personu datu) apstrādes mērķis ir tajā norādīto pakalpojumu sniegšana un palīdzības sniegšana www.bavarianmotors.lv lietošanas laikā.
  6. SIA “Bavarian Motors” ir tiesības jebkurā brīdī vienpusēji mainīt mājas lapas www.bavarianmotors.lv saturu un lietošanas noteikumus. Šādas izmaiņas stājas spēkā pēc to publicēšanas www.bavarianmotors.lv.
  7. Ar brīdi, kad sākat lietot mājas lapu www.bavarianmotors.lv vai minētajā lapā veicat jebkādas aktivitātes, tiks uzskatāms, ka esat iepazinies ar lietošanas brīdī spēkā esošajiem noteikumiem un ievērosiet tos. Katram mājas lapas lietotājam ir pienākums regulāri pārlasīt noteikumus, lai savlaicīgi būtu lietas kursā par tajos veiktajām izmaiņām. Ja nepiekrītat noteikumiem, tad aizliegts lietot interneta mājas lapu.
  8. Mājas lapas www.bavarianmotors.lv lietotājiem ir tiesības izmantot tajā piedāvātās iespējas un pakalpojumus par cenu, kāda ir spēkā attiecīgā pakalpojuma piedāvāšanas brīdī. SIA “Bavarian Motors” ir tiesības jebkurā brīdī pēc saviem ieskaitiem mainīt www.bavarianmotors.lv norādītās cenas un/vai izveidot jaunus maksas pakalpojumus.
  9. Mājas lapas lietotājs piekrīt saņemt informāciju no www.bavarianmotors.lv par dažāda veida aktualitātēm.
  10. SIA “Bavarian Motors” neatbild par jebkāda veida izdevumiem un zaudējumiem, kas radušies www.bavarianmotors.lv lietošanas laikā.
  11. Gadījumos, ja ir neskaidrības par SIA “Bavarian Motors” mājas lapā www.bavarianmotors.lv ievietoto formu aizpildīšanu, lūgums rakstīt uz e-pastu: info@bavarianmotors.lv.

 

Rekvizīti

SIA ”BAVARIAN MOTORS”

Reģ. Nr.:LV40103235110

Luminor Bank AS Latvijas filiāle:LV48RIKO0000082299473

Jur. adrese:Siguldas šoseja 2, Berģi, Garkalnes novads, LV-1024

Darba laiks

Darba dienās: 9:00 - 18:00

Sestdienās, svētdienās: slēgts